Spørgsmål vedrørende fondens aktiviteter

Presse

I Augustinus Fonden lægger vi vægt på åbenhed og samarbejde. Vi hjælper gerne, hvis du f.eks. har modtaget støtte til et projekt og ønsker et pressecitat, der begrunder, hvorfor fonden har valgt at støtte netop dit projekt. Eller hvis du er journalist og nysgerrig på fondens filantropiske arbejde.

Adm. direktør Frank Rechendorff Møller repræsenterer fonden over for pressen ved spørgsmål om Augustinus Fondens filantropiske aktiviteter.

Augustinus Fondens ejer- og investeringsaktiviteter er placeret i det 100% ejede datterselskab Chr. Augustinus Fabrikker. For henvendelser vedrørende investeringer henvises til Chr. Augustinus Fabrikker, hvor adm. direktør Claus Gregersen repræsenterer investeringsselskabet over for pressen.

Logo

Har du modtaget en bevilling fra Augustinus Fonden, er du velkommen til at anvende fondens logo i forbindelse med kommunikation og kreditering. Vi sætter pris på, at du husker, at fondens navn staves i to ord: Augustinus Fonden.

Logoet findes i forskellige versioner til både lys og mørk baggrund. Har du brug for andre formater, end dem der er tilgængelige her, er du velkommen til at kontakte fonden.

Strategi og arbejde

Fondens arbejde og prioriteringer

Augustinus Fonden er en af Danmarks væsentlige kulturfonde, og vægten i det filantropiske arbejde ligger primært inden for kunst og kultur, men fonden støtter også forskning og sociale indsatser i Danmark og internationalt. Du kan læse mere om fondens filantropiske arbejde her.

Læs mere

Overblik

Tal og fakta

Fondens støtte kommer bredt ud i hele landet gennem tre hovedindsatser: Kunst & Kultur, Viden & Uddannelse og Sociale Indsatser.

Læs mere

Louise Ammundsen Kokspang

Kommunikationsansvarlig


Kommunikation