Søg støtte

Sådan kommer du igang

Deler vi fokus?

Augustinus Fonden arbejder inden for en bred vifte af støtteområder, der spænder over kunst, kultur, forskning og sociale indsatser. Vi uddeler støtte inden for 14 forskellige støtteområder. Husk at orientere dig her på siden om støttemuligheder, inden du går videre til ansøgningsportalen. Det bidrager til at kvalificere ansøgningsprocessen.

Sådan ser processen ud

Vi modtager og behandler hvert år op mod 5.000 ansøgninger til små og store projekter i hele landet. Det er vigtigt, at du søger i god tid, da det kan tage op til 4 måneder at behandle en ansøgning. For nogle støtteområder vil behandlingstiden være længere.

Se de fem trin, der beskriver ansøgningsprocessen her.

1 ud af 5

Begynd ansøgningsarbejdet i god tid

Du kan søge støtte inden for 14 forskellige støtteområder. Inden for de enkelte støtteområder har vi forskellige kriterier, retningslinjer og ansøgningsfrister. Det er derfor vigtigt, at du bruger god til på at sætte dig ind i, hvad fonden støtter, inden du begynder ansøgningsprocessen.

Hvordan kommer jeg i dialog med fonden?

På vores hjemmeside kommunikerer vi om støttede projekter og fondens fokus som inspiration til ansøgerne. Hvis du, efter at have orienteret dig på hjemmesiden, har spørgsmål til en mulig ansøgning, er du velkommen til at kontakte os.

Værd at huske

Du finder vigtig information under de enkelte støtteområder - f.eks. krav og kriterier til din ansøgning, eksempler på støttede projekter eller information om hvad du specifikt kan søge støtte til. Du er velkommen til at kontakte fonden, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Find en medarbejder her

Gå til kontakter